Hier vind je al mijn creaties terug: van scrapkaarten tot andere creatieve uitspattingen!! Have fun!!

woensdag 8 augustus 2012

Creatief met canvas

Hallo bloggertjes,

Mijn dochter is deze week op kamp en het is een stuk rustiger nu! Ook al geniet ik van de rust, ik mis ze keihard!!! Om mijn gedachten wat te verzetten, heb ik deze week eens creatief geweest met canvas (zoals de titel het al zegt).
Ik heb een canvasje van 25x25cm genomen en een lief decopatch-papiertje. Die heb ik er direkt opgekleefd met décopatch-lijm. Ik dacht:" Ik zie wel waar ik uit kom"!
Daarna zocht ik een leuk, lief prentje voor erop. Die vond ik bij de Studio Light: Romantic Pictures: RP SL 14.


Achter het prentje heb ik met behulp van de Crealies Inshape nr8, papier van Marianne Design gebruikt: Vintage Pastels en ook gewoon bruin papier. Ook in elke hoek heb ik uit bruin papier een hoekje uitgestanst. Deze corner is een Nellie's multi frame MFD031. Achter het prentje zie je ook een roze en een blauw lintje en een strook jute. Het stempeltje komt van Kaisercraft: Friendship Sentiments en de 2 hartjes heb ik geponst met de Martha Stewart: Lace Scallop Heart.
De blauwe bloem die je ziet, is van Prima Flowers.


Verder heb ik het nog opgeleukt met deze 3 bloemen waarvan ik niet meer weet vanwaar ze komen. De vogel heb ik eens gekocht in de Ava.


Alsook deze vlinder.

Jullie zijn heel hard bedankt dat jullie mijn blogje komen bezoeken! :-)
Ik zou het ook leuk vinden als jullie een reactie achterlaten.

Nog een hele prettige dag verder.
Vele groetjes
Mie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten